À LA CARTE
Tervetuloa makuelämysten äärelle!
Tuoreet ja laadukkaat raaka-aineet paikallisilta tavarantoimittajilta ja tinkimätön käsityötaito ovat herkullisten à la carte -ruokiemme salaisuus.
4 TAI 6 RUOKALAJIN MENUT
NELJÄN TAI KUUDEN RUOKALAJIN MENU PÄIVÄN PARHAISTA RAAKA-AINEISTA
Kysy lisää tarjoilijaltasi!
Menut tarjoillaan aina koko pöytäseurueelle.
Päivän menu, 4 ruokalajia 68 €
Menu viineillä 108 €
Päivän menu, 6 ruokalajia 88 €
Menu viineillä 138 €
ALKURUOAT
Tattikeitto G, L 14€
Paistettuja kauden sieniä, puolukkaa ja mäntyöljyä
Lasimestarin lohta G, L 15€
Porkkanaa, pikkelöityä herukkaa ja piimäkastiketta
Härkätartar G, L 17€
Sipulia, sinapinsiemeniä, keltuaiskreemiä, suolakurkkuvaahtoa ja rapeaa perunaa
PÄÄRUOAT
Myskikurpitsaa ja saaristolaislimppua (G), L, V 25€
Mausteista myskikurpitsakeittoa, kookoskermaa, marinoitua sekä savustettua kurpitsaa
Karamelliglaseerattua ylikypsää ankan koipea G, L 28€
Maa-artisokkaa, fenkolia ja appelsiinikastiketta
Hiillostettua siikaa G, L 36€
Tillipyreetä, kukkakaalia, vadouvan-voikastiketta ja frittiperunaa
Päivän riista G, L 39€
Ruusukaalia, rapeaa lehtikaalia, timjami-valkosipuliperunapyreetä ja Grand Veneur -kastiketta
VÄLIRUOKA
Assiette gourmande (G) 16€
Comté- ja roquefort-juustoa, Pâté en lard, päärynähilloa, Myrttisen minikurkkua ja briossia
JÄLKIRUOAT
Suklaacrémeux G 16€
Kirsikkageeliä, suklaacrumble, valkosuklaata ja vinocottojäätelöä
Crème brûlée G 15€
Tyrnisorbettia, valkosuklaa-crumblea ja lakritsituille
LASTEN LISTA
Kysy päivän vaihtoehtoja.
KAIKKI PÄÄ- JA JÄLKIRUOKAMME OVAT GLUTEENITTOMIA JA LAKTOOSITTOMIA, ELLEI TOISIN MAINITA.
TUTUSTU VIINILISTAAMME >>
TEE PÖYTÄVARAUS
Online-varaukset 1–8 hengelle
Suuremmat seurueet voivat tehdä varauksensa myyntipalvelumme kautta:
varaukset@ravintolakalatori.fi
02 8376 2300