À LA CARTE

Tervetuloa makuelämysten äärelle!

Tuoreet ja laadukkaat raaka-aineet paikallisilta tavarantoimittajilta ja tinkimätön käsityötaito ovat herkullisten à la carte -ruokiemme salaisuus.

4 TAI 6 RUOKALAJIN MENUT

NELJÄN TAI KUUDEN RUOKALAJIN MENU PÄIVÄN PARHAISTA RAAKA-AINEISTA

Kysy lisää tarjoilijaltasi!

Menut tarjoillaan aina koko pöytäseurueelle.

Päivän menu, 4 ruokalajia  68 €
Menu viineillä  108 €

Päivän menu, 6 ruokalajia 88 €
Menu viineillä  138 €

ALKURUOAT

Tattikeitto G, L 14€

Paistettuja kauden sieniä, puolukkaa ja mäntyöljyä

Lasimestarin lohta G, L 15€

Porkkanaa, pikkelöityä herukkaa ja piimäkastiketta

Härkätartar G, L 17€

Sipulia, sinapinsiemeniä, keltuaiskreemiä, suolakurkkuvaahtoa ja rapeaa perunaa

PÄÄRUOAT

Myskikurpitsaa ja saaristolaislimppua (G), L, V 25€

Mausteista myskikurpitsakeittoa, kookoskermaa, marinoitua sekä savustettua kurpitsaa

Karamelliglaseerattua ylikypsää ankan koipea G, L 28€

Maa-artisokkaa, fenkolia ja appelsiinikastiketta

Hiillostettua siikaa G, L 36€

Tillipyreetä, kukkakaalia, vadouvan-voikastiketta ja frittiperunaa

Päivän riista G, L 39€

Ruusukaalia, rapeaa lehtikaalia, timjami-valkosipuliperunapyreetä ja Grand Veneur -kastiketta

VÄLIRUOKA

Assiette gourmande (G) 16€

Comté- ja roquefort-juustoa, Pâté en lard, päärynähilloa, Myrttisen minikurkkua ja briossia

JÄLKIRUOAT

Suklaacrémeux G 16€

Kirsikkageeliä, suklaacrumble, valkosuklaata ja vinocottojäätelöä

Crème brûlée G 15€

Tyrnisorbettia, valkosuklaa-crumblea ja lakritsituille

LASTEN LISTA

Kysy päivän vaihtoehtoja.

KAIKKI PÄÄ- JA JÄLKIRUOKAMME OVAT GLUTEENITTOMIA JA LAKTOOSITTOMIA, ELLEI TOISIN MAINITA.

TUTUSTU VIINILISTAAMME >>

VIINIT

TEE PÖYTÄVARAUS

Online-varaukset 1–8 hengelle

Suuremmat seurueet voivat tehdä varauksensa myyntipalvelumme kautta:
varaukset@ravintolakalatori.fi
02 8376 2300

Tee pöytävaraus