À LA CARTE

Tervetuloa makuelämysten äärelle!

Tuoreet ja laadukkaat raaka-aineet paikallisilta tavarantoimittajilta ja tinkimätön käsityötaito ovat herkullisten à la carte -ruokiemme salaisuus.

4 TAI 6 RUOKALAJIN MENUT

NELJÄN TAI KUUDEN RUOKALAJIN MENU PÄIVÄN PARHAISTA RAAKA-AINEISTA

Kysy lisää tarjoilijaltasi!

Menut tarjoillaan aina koko pöytäseurueelle.

Päivän menu, 4 ruokalajia  68 €
Menu viineillä  108 €

Päivän menu, 6 ruokalajia 88 €
Menu viineillä  138 €

ALKURUOAT

Kalatorin kesäkeitto G, L 14€

Marinoitua kesäperunaa, porkkanaa, herneitä, kevätsipulia ja kukkakaalivaahtoa

Sokerisuolattua lohta G, L 15€

Kaprista, piparjuurta, sitruunaa, savujogurttia ja valkosipulipersiljaöljyä

Härkäcarpaccio G, L 17€

Kuivattua tomaattia, worcesterkreemiä, parmesanjuustoa ja rucolaa

Pohjoinen antipasti 18€

Riimisuolattua poronsisäpaistia, Västerbotten-juustoa, sienisalaattia, mustaherukkahilloa ja Kalatorin hapankorppua

PÄÄRUOAT

Kalatorin kesäkeitto (pääruokana) (G), L 24€

Marinoitua kesäperunaa, porkkanaa, herneitä, kevätsipulia, kukkakaalivaahtoa ja saaristolaislimppua

Glaseerattu Hummerinpyrstö G, L  27€

Maissipyrettä, fenkoli-omenasalaattia, porkkana-rakuunavinegretti, hummerikastiketta ja vesikrassia

Hiillostettua siikaa G, L 36€

Tillipestoa, marinoitua retiisiä,  Beurre Blanc ja uusia perunoita

Aberdeen Angus -flank steak G, L 38€

Kesäkauden kasviksia, cowboy butter-kastiketta ja uusia perunoita

JÄLKIRUOAT

Pullavanukas  L 15€

Misokaramellia, koivulla maustettuja sesongin marjoja ja itsetehtyä vaniljajäätelöä 

Pavlova G, L 15€

Ananasta, yuzu curd, mascarponevaahtoa ja shiso-gelato

LASTEN LISTA

Kysy päivän vaihtoehtoja.

KAIKKI PÄÄ- JA JÄLKIRUOKAMME OVAT GLUTEENITTOMIA JA LAKTOOSITTOMIA, ELLEI TOISIN MAINITA.

TUTUSTU VIINILISTAAMME >>

TEE PÖYTÄVARAUS

Online-varaukset 1–8 hengelle

Suuremmat seurueet voivat tehdä varauksensa myyntipalvelumme kautta:
varaukset@ravintolakalatori.fi
02 8376 2300