
À LA CARTE
Tervetuloa makuelämysten äärelle!
Tuoreet ja laadukkaat raaka-aineet paikallisilta tavarantoimittajilta ja tinkimätön käsityötaito ovat herkullisten à la carte -ruokiemme salaisuus.

4 TAI 6 RUOKALAJIN MENUT
NELJÄN TAI KUUDEN RUOKALAJIN MENU PÄIVÄN PARHAISTA RAAKA-AINEISTA
Kysy lisää tarjoilijaltasi!
Menut tarjoillaan aina koko pöytäseurueelle.
Päivän menu, 4 ruokalajia 68 €
Menu viineillä 108 €
Päivän menu, 6 ruokalajia 88 €
Menu viineillä 138 €
ALKURUOAT
Kalatorin kesäkeitto G, L 14€
Marinoitua kesäperunaa, porkkanaa, herneitä, kevätsipulia ja kukkakaalivaahtoa
Sokerisuolattua lohta G, L 15€
Kaprista, piparjuurta, sitruunaa, savujogurttia ja valkosipulipersiljaöljyä
Härkäcarpaccio G, L 17€
Kuivattua tomaattia, worcesterkreemiä, parmesanjuustoa ja rucolaa
Pohjoinen antipasti 18€
Riimisuolattua poronsisäpaistia, Västerbotten-juustoa, sienisalaattia, mustaherukkahilloa ja Kalatorin hapankorppua
PÄÄRUOAT
Kalatorin kesäkeitto (pääruokana) (G), L 24€
Marinoitua kesäperunaa, porkkanaa, herneitä, kevätsipulia, kukkakaalivaahtoa ja saaristolaislimppua
Glaseerattu Hummerinpyrstö G, L 27€
Maissipyrettä, fenkoli-omenasalaattia, porkkana-rakuunavinegretti, hummerikastiketta ja vesikrassia
Hiillostettua siikaa G, L 36€
Tillipestoa, marinoitua retiisiä, Beurre Blanc ja uusia perunoita
Aberdeen Angus -flank steak G, L 38€
Kesäkauden kasviksia, cowboy butter-kastiketta ja uusia perunoita
JÄLKIRUOAT
Pullavanukas L 15€
Misokaramellia, koivulla maustettuja sesongin marjoja ja itsetehtyä vaniljajäätelöä
Pavlova G, L 15€
Ananasta, yuzu curd, mascarponevaahtoa ja shiso-gelato
LASTEN LISTA
Kysy päivän vaihtoehtoja.
KAIKKI PÄÄ- JA JÄLKIRUOKAMME OVAT GLUTEENITTOMIA JA LAKTOOSITTOMIA, ELLEI TOISIN MAINITA.
TUTUSTU VIINILISTAAMME >>
TEE PÖYTÄVARAUS
Online-varaukset 1–8 hengelle
Suuremmat seurueet voivat tehdä varauksensa myyntipalvelumme kautta:
varaukset@ravintolakalatori.fi
02 8376 2300