Lounas

Lounaslista viikolle 42

 

Maanantai

Possun lehtipihvi, tomaatti-yrttivoita ja valkosipulikermaperunaa GL 10€

Uuniperuna savulohitäytteellä ja salaattia GL 10€

Päivän kalaa (G) L 19€

Black Angus *–ulkofileetä, tomaatti-voikastiketta ja parmesaaniperunaa GL 20€

Päivän jälkiruoka 5€

 

Tiistai

Pekoniin käärittyä kananpoikaa, sienikastiketta ja uuniperuna GL 10€

Uuniperuna savulohitäytteellä ja salaattia GL 10€

Päivän kalaa (G) L 19€

Black Angus *–ulkofileetä, tomaatti-voikastiketta ja parmesaaniperunaa GL 20€

Päivän jälkiruoka 5€

 

Keskiviikko

Possun leike, sinihomejuustokastiketta ja frittiperunaa L 10€

Uuniperuna savulohitäytteellä ja salaattia GL 10€

Päivän kalaa (G) L 19€

Black Angus *–ulkofileetä, tomaatti-voikastiketta ja parmesaaniperunaa GL 20€

Päivän jälkiruoka 5€

 

Torstai

Steak-hampurilainen ja ranskalaisia L 10€

Couscous-kanasalaatti L 10€

Päivän kalaa (G) L 19€

Black Angus *–ulkofileetä, tomaatti-voikastiketta ja parmesaaniperunaa GL 20€

Päivän jälkiruoka 5€

 

Perjantai

Couscous-kanasalaatti L 10€

Hiillostettua lohta, valkoviini-voikastiketta ja paahdettua perunaa GL 12€

Päivän kalaa (G) L 19€

Black Angus *–ulkofileetä, tomaatti-voikastiketta ja parmesaaniperunaa GL 20€

Päivän jälkiruoka 5€

 

 

Ravintola

Modernisti Vanhassa Raumassa

Uudistettu KALATORI palvelee niin illallisvieraita kuin hotelliasiakkaita ja vapaa-ajan herkuttelijoita.

Panostamme ruoanvalmistuksessa lähialueiden tuottajien tarjoamiin tuoreisiin ja korkealuokkaisiin raaka-aineisiin. Valmistamme kaikki annoksemme alusta alkaen omassa keittiössämme. Olemme valinneet monipuoliseen ruokalistaamme sopivan viinivalikoiman, josta löytyy vaihtoehtoja jokaiselle.

Kattavan á la carte -listamme lisäksi tarjolla on neljän ja kuuden ruokalajin maistelumenut.

 

Tervehdys keittiömestarilta!

Ravintola Kalatorissa ruuan maku, laadukkaat aidot ainekset ja huolellinen valmistus ovat aina keskiössä. Teemme keittiössämme kaiken itse, lihaliemien keittämisestä alkaen. 

Uskon, että paneutumalla koko sydämellä yhteiseen tekemiseen saamme luotua asiakkaille unohtumattomia ja aitoja makuelämyksiä. Kehitämme jatkuvasti omaa osaamistamme ja opettelemme uusia valmistustapoja ja raaka-aineita. 

Tervetuloa herkuttelemaan!

Eero Viinikkala​
KEITTIÖMESTARI
Ravintola Kalatori

Menut

Neljän tai kuuden ruokalajin menu päivän parhaista raaka-aineista keittiön inspiraation mukaan.

Kysy lisää!

 

Päivän menu 4     55€

Menu viineillä      85€

 

Päivän menu 6     70€

Menu viineillä     110€

     

Á la carte

   Maidoton    Vähälaktoosinen    Gluteeniton    Laktoositon

 

Alkuruokia

Alkuruoka / Starter

Pääruokia
 

Pääruoka / Main Course

Jälkiruokia
 

Jälkiruoka / Dessert

Lasten lista / Kids Menu

Pöytävaraukset

TÄYTÄ TIETOSI JA LÄHETÄ VARAUSPYYNTÖ. TARKISTAMME VARAUSTILANTEEN JA VAHVISTAMME VARAUKSEN SÄHKÖPOSTITSE.